Kiemelt: Belügy

Go down

Kiemelt: Belügy

Témanyitás  Delgado on Szer. Júl. 08, 2009 2:33 pm

Vezetőség:

A VEZETŐSÉG utasításait mindenkinek maradéktalanul BE KELL TARTANIA.
A vezetőség kérdéseire a mielőbbi válasz KÖTELEZŐ. Valamint a vonatkozó kérések teljesítése és információk figyelembe vétele is.
Kulturált levelezést és megnyilvánulásokat várunk el, mind a csapattársak mind a vezetők mind a külső csatornák felé.
A körüzenetek olvasása ajánlott, a vezetőségi körüzenetek elolvasása KÖTELEZŐ!
Mindenkitől aktív, kreatív és fejlődő játékot várunk, ha probléma van azt a vezetőségnek jelezzétek.

Fórum használat:

A fórum használata KÖTELEZŐ, mert itt tudunk gyorsan és hatékonyan tárgyalni, valamint rengeteg hírt olvashatsz a szövetségről és a játékról. A fórumunk címe: www.necromongers.hungarianforum.net . Ha regisztráltál, utána meg kell keresned Delgadot-t a játékban és írni neki egy levelet, mely tartalmazza a neved és az e-mail címed, mellyel regisztráltál. Csak így tudjuk aktiválni a regisztrációdat, és CSAK ezután tudsz belépni a fórumunkra.

Chat szabályzat:

1. A chaten csakúgy, mint a mindennapi kommunikációban kulturált beszélgetést várunk el.
2. Vastag (kövérített) betű használata csak és kizárólag vezetők részére engedélyezett annak érdekében, hogy mondanivalójuk, utasításuk kiemelkedjen a többi szövegből. A színes betűk a következő kivételekkel használhatók: kék (Delgado)
3. Kérlek, vedd észre, ha a jelen levők éppen fontos ügyet beszélnek meg, legyen az szövetségi probléma, védelem vagy támadás megszervezése, bármi, és türelmesen várj, hogy azt nyugodtan be is tudják fejezni. Ez után a vezetők vagy a társaid azonnal állnak rendelkezésedre és válaszolnak a kérdéseidre.


Névváltás:
Névváltás nem megengedett, amennyiben mégis váltani szeretnél, előbb a titkárral kell egyeztetni, és csak engedély után lehet váltani. A menyiben önkényes névváltásra kerül sor, az a klánból való eltávolítást vonhatja maga után.

Felhasználó átadása:

Felhasználót átadni csak a Titkár közbenjárásával lehet. Ezt pusztán a saját érdeketekben szabályoztuk, mert volt már kitiltás abból, hogy nem megfelelően és szakszerűen történt az átadás.

Toborzások:
Akinek a szomszédságában van, illetve tud az -N_M- szövetségbe méltó tagot, az kérem jelezze ezt vagy a vezetőség felé, hogy a kapcsolatot fel tudjuk vele venni. Amennyiben méltónak találjuk az illetőt, úgy felvesszük a szövetségbe.

Inaktív -N_M- tagok:
Ha valaki tud olyan -N_M- tagról, aki inaktívvá vált, kérem jelezzétek a szövetség titkárának, hogy megtegyük a szükséges lépéseket és naprakészek legyünk.

Vakációzás:

Mindenki jelezze a vezetőségnek, hogy mettől meddig szándékozik vakációba rakni magát. Ezután a fórumon, a megfelelő topikba írja ki ugyanezt , hogy mindenki számára elérhető legyen az információ. Ha ezt elmulasztod és inaktívvá válsz, akkor sajnos meg kell tennünk a szükséges lépéseket, hogy -N_M- tagot ne fosszanak más szövetségek.

Bányákba történő adózás:
A klánunk tagjaihoz nem méltó, hogy nem adnak a közösbe és kihúzzák magukat ez alól. Ezért mindenki a szigetén köteles legalább az adakozók középmezőnyében lenni.
Ha valaki olyat észlel ,hogy a szigeten egy másik klán tagja nem adakozik , akkor ezzel keresse meg a vezetőséget.

Kilépés használata:
Mindenki használja a kilépés gombot a játék befejezése után, valamint ne engedjétek, hogy a böngésző megjegyezze a jelszavatok, és semmilyen körülmények között senkinek ne adjátok azt ki. (még a game operatorok sem kérhetik a jelszavatokat, és nem is kérik) Vigyázzatok, mert előfordultak már felhasználó lopások.

Delgado
Admin

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2009. Jul. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://necromongers.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.