Kiemelt: Hadügy

Go down

Kiemelt: Hadügy

Témanyitás  Delgado on Szer. Júl. 08, 2009 2:46 pm

Minimum Tábornoki pont:

Ennek meghatározására azért van szükség, hogy a klán minden körülmények között meg tudja védeni magát és felkészült legyen egy esetleges támadásra. A következőkben leírtak a minimum értékek, ennél ha több van, az mindenképpen jó. Az -N_M-ben mindenkinek minimum annyiszor 100 tábornoki ponttal kell rendelkeznie, ahány városa van. (pl: 3 város 300tp, 5 város 500tp) Továbbá javallott a minimum 4 (majd több) város megléte, és erre kérem törekedjen mindenki, akinek még nincs 4 városa.
Városonkénti minimum védelem: Legalább 1 hadi hajó a kikötőben és 20 phalanx városonként.

Védelmi épületek:


Minden városban a városházával megegyező (vagy nagyobb), de minél magasabb szintű fal építésére való törekvés.
Minden városban a városházával megegyező (vagy nagyobb), de minél magasabb szintű rejtekhely építése. (városháza szintjével megegyező számú kém otthonléte vagy minimum 6-10 kém)
Minden városban minél nagyobb szintű barakk és hajógyár megléte, hogy a gyors utánpótlás gyártása megoldott legyen.

Támadás bejelentése:


Ha valakit támadás ér, akkor a vezetőségnek legyen szíves (azonnal) levelet küldeni (ne körüzenetet) melyben szerepelnek az alábbi adatok: Ki támad, pontos név város koordinálta, melyik városodat támadja pontos név és koordinálta, hol támad vízen vagy szárazon, mennyi egységgel jön és mikor ér oda, volt-e előzménye a támadásnak pl szóváltás, vagy csak úgy megtámadott. Kérünk mindenkit, hogy ne pánikoljatok, és lehetőleg mielőbb legyünk pontosan tájékoztatva.

Támadások illetve háborúk alatti teendők:
NE PÁNIKOLJ, üzenetben a vezetőséget a fentebb leírt módon. Mindenhol legyen mindig legalább 1 hajód, mert így csak blokáddal tudnak támadni, figyeljétek a szigeteiteket, nem-e települ rá valaki, mert lehet hogy mobil város jön vagy elfoglalnak egy kisebb várost.. És ami nagyon lényege legyetek aktívak a fórumon. Amennyiben háborúban állunk, akkor mindenkinek feladata, hogy tájékozódjon a helyzetéről, és legjobb tudása szerint segítse a szövetséget. (főleg katonai erejével) A hadügyi topic folyamatos nyomon követése, valamint a támadás-bejelentő precíz használata, illetve a csapattársak segítése mindenkire nézve KÖTELEZŐ!
A farmlázadásokat a tagoknak maguknak kell intézniük, persze segítséget kérhetnek a klántól, de ilyen esetben a klán társ nem köteles segíteni, viszont ha nem erről van szó, akkor az összes tag köteles segítséget nyújtani legyen az katonai vagy egyéb.

Hadi gépezet:


A vezetőség kiad egy ajánlást ezzel kapcsolatban, ez csak ajánlás, de csakis a Ti érdeketekben írjuk le.
Mindenki törekedjen arra, hogy mindig legyen tartalékba aranya és kéne, hogy egy esetleges támadás esetén tudjon mihez nyúlni. Aranyból
minimum 50,000-100.000 közötti értéket érdemes tartani (háborúban), ha több van az csak jó, kénből pedig a városonkénti 1000-5000 a javasolt mennyiség. Így egy esetleges támadásnál azonnal van tartalék. Természetesen borból is érdemes hasonló mennyiséget betárazni, bár ezt általában mindenki tart magánál. Az utánpótlás gyors biztosítása is lényeges. Nem elég, hogy ha valakinek nagy a serege. Ha az előbbieket betartjátok, akkor megvan az alapanyag az utánpótlásra. Ezért mindenképpen a minél magasabb barakk és hajógyár kívánatos, mert ezek növelésével csökken a gyártási idő, így gyorsan tudtok sereget gyártani.

Delgado
Admin

Hozzászólások száma : 66
Join date : 2009. Jul. 08.

Felhasználó profiljának megtekintése http://necromongers.hungarianforum.net

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.